Data
01 de October de 2022

TRAM d’Alacant torna a posar en servei la nit del divendres el ‘Tramnochador’ i ‘El Mussol de les Marines’

El Tramnochador, el servei nocturn del TRAM d’Alacant per als caps de setmana de l’estiu en l’àrea metropolitana, i El Mussol de les Marines, que circula també a la nit i en les mateixes dates entre Benidorm i Garganes, tornarà a prestar servei des d’aquest divendres, 1 de juliol, i finalitzaran el pròxim 27 d’agost.
 
La consellera de Política Territorial, Obrás Públiques i Mobilitat, Rebeca Torró, ha destacat “la volta del servei nocturn del TRAM d’Alacant, després dels anys de pandèmia, coincidint amb la recuperació dels viatgers i viatgeres, que ja se situa a nivells de prepandèmia, i amb la baixada de preus impulsada per la Generalitat, que rebaixa els títols de transport fins a un 50%”. 
 
Com ha indicat la consellera Rebeca Torró, “aquest servei és una mostra més de l’aposta decidida de la Generalitat per la mobilitat sostenible, que passa per ampliar les línies, però també per millorar el servei i reduir els preus per a oferir un transport públic cada vegada més competitiu, que contribuïsca a avançar en descarbonització”.
 
Servei nocturn divendres, dissabte i prèvia de festius
 
Tots els divendres i dissabtes de l’estiu, la Generalitat, a través del TRAM d’Alacant, facilitarà la mobilitat dels seus usuaris amb els nous preus, en vigor des del 17 de juny, que permeten que els desplaçaments siguen més barats, fins a un 50%. A més dels caps de setmana, el dimecres 14 d’agost, vespra de la festivitat de l’Asunción de la Verge, també hi haurà servei de Tramnochador i El Mussol de les Marines.
 
Aquests serveis especials formen part de les iniciatives per a millorar el servei que presten Metrovalencia i TRAM d´Alacant, entre les quals figuren incrementar els serveis nocturns per a ampliar l’oferta a un nombre major de persones usuàries. 
 
Amb tots dos serveis, Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) facilita l’accés a les principals àrees d’oci d’Alacant de manera segura, i arriba així a milers de ciutadans i ciutadanes, sobretot joves, que es desplacen durant la matinada, sense necessitat d’utilitzar vehicle propi. 
 
El Tramnochador oferirà servei durant tota la nit entre Luceros i les localitats de Benidorm (L1); Sant Vicent del Raspeig (L2); El Campello (L3); i Platja de Sant Joan (L4), amb parada en les diferents estacions i baixadors d’aquests trajectes. 
 
Per part seua, El Mussol de les Marines, unirà Benidorm i Garganes, en el municipi d’Altea, els divendres i dissabte de l’estiu en la Línia 9 de TRAM d’Alacant.
 

Les freqüències dels trens i tramvies dependran de les diferents línies i de la franges horàries, per la qual cosa s’aconsella als clients que s’informen en la pàgina web www.tramalacant.es, en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client (900 72 04 72), en xarxes socials i en l’App oficial de TRAM d’Alacant. 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...