Tramnochador i Mussol dels Marines

El Tramnochador és el servei nocturn del TRAM d’Alacant per als caps de setmana a l’estiu que circula per les línies que discorren entre Alacant i Benidorm.

A més El Mussol dels Marines circula també a la nit i també a l’estiu entre Benidorm i Altea.

Amb aquests serveis, Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) facilita l’accés a les principals àrees d’oci d’Alacant de manera segura, i arriba així a milers de ciutadans i ciutadanes, sobretot joves, que es desplacen durant la matinada, sense necessitat d’utilitzar vehicle propi.

El Tramnochador ofereix servei durant tota la nit entre Luceros i les localitats de Benidorm (L1); Sant Vicent del Raspeig (L2); El Campello (L3); i Platja de Sant Joan (L4), amb parada en les diferents estacions i baixadors d’aquests trajectes.

Per part seua, El Mussol dels Marines circula també els divendres i dissabte de l’estiu en la Línia 9 de TRAM d’Alacant.
Aquestes circulacions especials formen part de les iniciatives per a millorar el servei que presta el TRAM d´Alacant, entre les quals figuren incrementar els horaris nocturns per a ampliar l’oferta a un nombre major de persones usuàries.

Consulta les nostres estacions >>>