Data
22 de January de 2010

Un 20,4% dels passatgers valida o recarrega les seues targetes multiviaje amb bitllets no integrats

 

Els usuaris del TRAM d’Alacant valoren amb un 8,62 la Targeta Sense Contacte, superant la nota que els viatgers atorgaven a este servici el passat any i que va ser de 8,60. És una de les conclusions que es desprenen de l’últim informe de Satisfacció del Client elaborat per Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana – TRAM Metropolità d’Alacant, i en el que es destaca que el 47,7% dels passatgers puntua amb excel·lent els avantatges que oferixen este tipus de targetes, que permeten al viatger validar o recarregar els seus bons multiviaje a través d’una màquina expenedora.

 

De fet, un de cada quatre usuaris del TRAM atorga un 10 a esta targeta, convertint-se en un servici molt valorat pels passatgers, com demostra l’increment mensual d’operacions realitzades en estes màquines expenedores, sobretot amb targeta de crèdit.

 

Este nou sistema electrònic de la Targeta Sense Contacte, que es va instaurar el 26 de març del 2007 en el TAM, es va aplicar posteriorment el 10 de maig del 2007 a tots els títols multiviaje amb tarifa de FGV.

 

De tots els bitllets que FGV té posats a la venda per a viatjar amb el TRAM, és sens dubte la targeta Móbilis la que més adeptes posseïx i així, quasi la mitat dels usuaris (un 47,9%) utilitza la targeta multiviajes Móbilis per a realitzar els seus desplaçaments.

 

La targeta Móbilis, títol integrat vàlid per a la xarxa de FGV i autobusos integrats en la zona TAM, permet a l’usuari recarregues de 10 o 30 viatges per a qualsevol recorregut dins de la zona compresa entre Alacant i El Campello. A més, permet realitzar un viatge i un transbord a un altre recorregut distint, sempre que es tracte de distinta línia i es respecte el marge horari estipulat (seixanta minuts des de la primera cancel·lació). Esta targeta posseïx diverses variants: TAM 10, TAM 30, Bono TAM Escolar, Bono TAM Jove i Bono TAM Or.

 

Pel que fa als bitllets multiviajes no integrats (TAT, TAT Gent Major, TAT Jove i Bono Tren), un 20,4% dels viatgers del TRAM valida o recarrega les seues targetes multiviaje amb este tipus de títols.

 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...