Data
13 de June de 2011

Una televisió japonesa grava des de el TRAM un programa turístico cultural

La productora japonesa “Big Calf Pro” grava estos dies en la província d’Alacant un programa per al canal televisiu nipó BS Fuji que exposarà els costums, paisatges, tradicions i gastronomia de la Costa Blanca i que s’emetrà el pròxim 12 de juny dins de la sèrie “Viatges a Europa amb tren”.

Precisament, el transport ferroviari és el fil conductor del programa, d’una hora de duració. Per això, la productora ha triat el TRAM Metropolità d’Alacant per a gravar el recorregut des de la capital fins a Dénia, donada la bellesa dels paisatges i l’atractiu dels nombrosos túnels i viaductes que componen el viatge entre ambdós poblacions amb transbord a Benidorm.

La gravació ha començat amb la filmació de la tres estacions subterrànies del TRAM, Estels, Mercat i Marq, per a després visionar a partir de Sangueta el recorregut paral·lel al mar de la Línia 1 del tren-TRAM fins a l’estació de Benidorm.

Una vegada en la ciutat costanera, els rascacels de la qual van sorprendre a l’equip de la productora empatxada pel realitzador, Hiroto Toyama, s’han pujat a la Línia 9 amb destí a Dénia.

La bellesa del paisatge, en especial les vistes des del TRAM del port esportiu de Luis Campomanes, a Altea, el singular pas per Mascarat entre Altea i Calp, així com la pròpia arribada a l’estació de Dénia, han sigut arreplegades per la productora, que la setmana que ve torna a Japó per a realitzar les labors de muntatge de la sèrie.

En el programa quedaran reflectits els distints modes de transports ferroviaris del TRAM d’Alacant, des del tramvia fins al tren dièsel, passant pel tren-TRAM, sistema mixt de circulació tramviària i ferroviària que no ha passat despercebuda per l’equip japonés, que va mostrar gran interés per conéixer les seues innovadores característiques.

En els pròxims dies gravaran imatges d’algunes de les localitats per les quals discorren les línies del TRAM, com Calp, Altea o Dénia (a Alacant capital ja han filmat), i algunes estacions en concret, com el cas de la de La Vila Joiosa, Benidorm, Dénia i Estels.

 

 

 

Notícies relacionades

01 - 12 - 2023

Pradas presenta el nou sistema de traducció de llengua de signes dels Centres d’Atenció al Client de TRAM d’Alacant

La consellera d'Infraestructures ha destacat que esta iniciativa en la qual ha participat Fesord CV facilita l'accés al transport públic...
08 - 07 - 2023

FGV va facilitar la mobilitat de 1,8 persones usuàries en TRAM d’Alacant al juny

Els desplaçaments van suposar un 32,5% més que en 2022 i 449.594 més de viatgers i viatgeres que en el...
29 - 06 - 2023

FGV prestarà servei d’autobús entre Teulada i Calp amb motiu de l’última fase de les obres del nou viaducte sobre el barranc del Quisi en Benissa

La interrupció del servei comença el dissabte 1 de juliol i està prevista per un període aproximat de dues setmanes...