Productes especials

 

Tramnochador

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana habilita un servici nocturn per a poder divertir-se tenint la tornada de forma segura. Este servici funciona les nits dels divendres i dissabtes durant els mesos de juliol i agost.

De la mateixa manera el Tramnochador dona cobertura de servici als principals centres de diversió nocturna, zones d’oci d’Alacant i El Campello, discoteques en la platja de Sant Joan i Benidorm, etc.

Parcs de Benidorm

ACTUALMENT NO ESTÀ EN VIGOR. PROXIMAMENTE INFORMAREM DE LA DATA DE VENDA DE LES ENTRADES EN LES NOSTRES ESTACIONS.

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana t’ajuda a disfrutar en els parcs de Benidorm.

FGV t’acosta als parcs de Benidorm, baixant en l’estació de Benidorm.

Avantatges comercials en els parcs de Benidorm

Comprant les entrades en les nostres estacions (*) obtens els avantatges següents:

  • Terra Mítica (Benidorm):
    • Transport gratuït (anada i tornada) fins a la porta del parc. -Bitllet de tren fins a l’estació de Benidorm i bitllet d’autobús fins al parc.
  • Terra Natura (Benidorm):
    • Transport gratuït (anada i tornada) fins a la porta del parc. -Bitllet de tren fins a l’estaci? de Benidorm i bitllet d’autobús fins al parc.
  • Mundomar (Benidorm):
    • Transport gratuït (anada i tornada) fins a la porta del parc. -Bitllet de tren fins a l’estació de Benidorm i bitllet d’autobús fins al parc.

Observacions de la promoció:
(*): Consulta els dies de tancament dels parcs i les estacions on es venen les entrades.

Per a Terra Mítica, Terra Natura i Mundomar els autobusos que cal utilitzar des de l’estació de Benidorm són les línies 01 / 04. L’horari d’estos autobusos ho pots consultar en les seues parades.